daen
Over en længere periode har SINE brugere - herunder politi, brandvæsenet, ambulancer etc. – overvejet, hvilke terminaler der passer bedst til deres behov...

SINE terminal nummer 10.000 er bestilt

Over en længere periode har SINE brugere – herunder politi, brandvæsenet, ambulancer etc. – overvejet, hvilke terminaler der passer bedst til deres behov. Blandt andet har brugerne testet terminaler fra forskellige udbydere. SINE terminalerne erstatter brugernes analoge radioer og beregninger har vist, at der i alt vil være 20.000 SINE terminaler, efter udskiftningsprocessen.

I starten af november modtog Dansk Beredskabskommunikation bestillingen til terminal nummer 10.000 – et milepæl der betyder, at Dansk Beredskabskommunikation er nået halvvejs i leveringen af terminalerne.

Det var Nordsjællands Brandvæsen, som bestilte et sæt terminaler hvor nummer 10.000 var inkluderet. Højdepunktet blev fejret sammen med SINE-sekretariatet og Nordsjællands Brandvæsen, som fik terminal nummer 10.000 og 10.001 som gave af Dansk Beredskabskommunikation.

Første SINE terminal blev leveret i forbindelse med pilotprojektet på Lolland/Falster primo 2008. Brugergrupper fra landets kommunale beredskaber samt Politiet, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen bestiller løbende flere terminaler af Dansk Beredskabskommunikation.

På billedet ses Rene Christoffersen fra SINE- sekretariatet, Jan Skjold, marketingschef hos Dansk Beredskabskommunikation samt Niels Mørup og Allan Holst fra Nordsjællands Brandvæsen.

Skriv kommentar