daen
EADS har fået nyt navn, og skifter til CASSIDIAN .......

EADS Defence & Security skifter navn

EADS Defence & Security, der udvikler og producerer TETRA terminaler, skifter nu navn til CASSIDIAN. Med navneskiftet har forretningsområdet, i tråd med EADS koncernens andre forretningsområder (Airbus, Astrium, og Eurocopter), fået sin egen særskilte identitet.

CASSIDIAN er fortsat en integreret og stærk søjle i EADS koncernen og vil drage nytte af styrken i ​​den samlede gruppe.  Navneskiftet har ikke nogen praktisk betydning for SINE brugere, udover at der i fremtiden vil stå CASSIDIAN på TETRA terminalerne i stedet for EADS. Terminalerne til SINE-nettet vil fortsat kunne anskaffes gennem Dansk Beredskabskommunikation, og CASSIDIAN vil fortsat være repræsenteret herhjemme af  Zenitel  Denmark A/S.

Skriv kommentar