daen
Antallet af brugere på sikkerhedsnettet vokser støt......

På vej mod 20.000 terminaler på SINE-nettet

Antallet af brugere på sikkerhedsnettet vokser støt. Et væsentligt punkt i leveringsaftalen mellem den danske stat og Dansk Beredskabskommunikation er, at SINE skal kunne håndtere 20.000 terminaler i brug på samme tid. SINE har nu været landsdækkende i et år og over 19.000 terminaler er allerede tilsluttet nettet. Dansk Beredskabskommunikation forventer, at antallet af terminaler vil stige til 20.000 henover sommerferien.
De høje kapacitetskrav skal sikre, at SINE-nettet kan klare situationer med spidsbelastning. Eksempelvis topmøder og katastrofer som fyrværkeribranden i Seest i 2004. Her var 750 beredskabsfolk samlet på få kvadratkilometer, og de koordinerede redningsarbejdet med 750 gruppekald i timen. Med antallet af terminaler hastigt på vej mod de 20.000 har Dansk Beredskabskommunikation nået endnu en milepæl i det løbende arbejde med at gøre SINE til verdens bedste sikkerhedsnet.

Skriv kommentar