daen
Det danske EU formandskab kræver ekstra kapacitet fra SINE...

Mere SINE dækning i Horsens

Når Horsens til april får besøg af en lang række politikere, embedsmænd og pressefolk fra hele verden, skal der ikke blot stilles passende konferencefaciliteter til rådighed. Det danske EU formandskab kræver også ekstra kapacitet fra SINE, så politiet og de øvrige beredskaber kan kommunikere problemfrit med hinanden til trods for det massive antal personer, der vil være samlet i Horsens. I alt skønnes et deltagerantal på 15.000 mennesker. Hertil kommer et antal chauffører, tolke og cateringfolk.

Dansk Beredskabskommunikation er i fuld gang med at forbedre SINE i og omkring Horsens i form af en kapacitetsudvidelse. Det sker bl.a. ved implementering af backup strømforsyning og ekstra redundans på tranmissionsforbindelser. Udvidelsen sikrer optimal dækning for beredskaberne under EU formandskabet.

EU formandskabet varetages på skift af alle EUs lande. Formandskabet er en stor opgave for regeringen og centraladministrationen, der skal tilrettelægge og lede arbejdet i EUs Ministerråd i første halvår af 2012. Første kvartal afholdes i Bellacentret i København. Andet kvartal finder som nævnt sted i Horsens.

Skriv kommentar