daen
2011 har været et utrolig spændende år for Dansk Beredskabskommunikation...

I 2011 rundede vi 20.000 brugere på SINE

Som leverandør til den danske stat af det danske beredskabs nye, fælles, digitale radiokommunikationssystem SINE, har 2011 været et utrolig spændende år for Dansk Beredskabskommunikation.

Rigtig mange nye brugere er blevet koblet på det nye digitale net i løbet af året, og i dag er mere end 20.000 radioer i drift på SINE-nettet dagligt. De danske beredskaber har for alvor taget det landsdækkende kommunikationsnet til sig. Muligheden for tværorganisatorisk kommunikation til koordinering af indsatser samt høj kvalitet og stor kapacitet i nettet har flere gange i årets løb bevist sit værd. TETRA radiokommunikationssystemet er “state of the art”. Det har mange konstateret i 2011, og det vil mange opleve igen i årene fremover.

Vi glæder os til at fortsætte den kontinuerlige forbedring af SINE i 2012 og ser det som vores fornemste opgave, at sikre beredskabets fulde tilfredshed i brugen af SINE’s kommunikationsmuligheder. Jeg kan konstatere, at vores beredskaber nu har fået det længe ventede teknologiske løft og det er vores opgave at sikre, at deres kommunikationsværktøjer også forbliver på et teknologisk højt niveau fremover.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for et godt 2011 til alle vores kunder og samarbejdspartnere, og ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Bo Wassberg
Adm. direktør
Dansk Beredskabskommunikation

Skriv kommentar