daen
Som en af landets sidste beredskaber er Københavns Brandvæsen nu også kommet på SINE...

Københavns brandvæsen nu også på SINE

Som en af landets sidste beredskaber er Københavns Brandvæsen nu også kommet på SINE. Processen har dog været lidt mere problematisk end ved andre områder i Danmark.

Fire udrykningshold fra Københavns Brandvæsen testede igennem flere måneder funktioner som talekvalitet i SINE terminaler samt dækning. Flere gange erfarede Københavns Brandvæsen, at forbindelsen forsvandt under en indsats ved brug af SINE terminaler, hvorimod de udrykningshold der benyttede de gamle skadestedsradioer havde fin dækning.

I samarbejde med Dansk Beredskabskommunikation fandt brandvæsenet ud af at problemerne med dækningen skyldes, at de gamle skadestedsradioer sendte så kraftigt i samme frekvensområde, at deres signaler ødelagde modtagelsen af signaler for de SINE terminaler, der befandt sig samme sted. Ved fælles hjælp er problemet nu løst og Københavns Brandvæsen kan nu kommunikere over deres SINE terminaler som resten af landets beredskaber.

Skriv kommentar