daen
I dag kan 21.000 brugere kommunikere med hinanden på kryds og tværs...

21.000 terminaler på SINE

Tilbage i november 2009 kunne DBK berette at terminal nr. 10.000 netop var blevet solgt til Nordsjællands Brandvæsen. Det var en milepæl i DBKs historie, da vi nu var halvvejs i leveringen af terminaler til det danske beredskab. Tiden gik, nettet var i drift, og i august 2011 var tallet steget til det dobbelte. 20.000 terminaler var taget i brug på SINE-nettet. Nu var DBKs aftale med den danske stat overholdt. Kravet var, at SINE skulle være i stand til at håndtere 20.000 terminaler i brug på samme tid.

DBK lever til stadighed op til kravet, men faktum er at nettet er bygget, så det kan holde til mere end det. I dag er der 21.000 brugere på SINE, der kan kommunikere med hinanden på kryds og tværs alt efter behov.

SINE terminalerne er af mærkerne Motorola, Sepura og EADS/Cassidian.

Skriv kommentar