daen
Branchefolk fra hele verden mødes i Dubai, hvor årets Tetra World Congress 2012 afholdes...

Tetra World Congress 2012

Tetra teknologien er i rivende udvikling og der bliver rig lejlighed for vidensdeling mellem branchens entuisiaster ved årets Tetra World Congress, der løber af stablen fra den 14.-17. maj 2012 i Dubai.

Ved  messen får deltagerne mulighed for at møde og netværke med mere end 2.500 Tetra brugere, producenter, netværksoperatører og udviklere fra hele verden. Der vil være live demonstrationer  og showcases. Nye produkter bliver lanceret og der bliver holdt foredrag om brugen af Tetra teknologien i dag og i fremtiden.

Bo Wassberg, Adm. Direktør i DBK, er blandt gæstetalerne.  Bo vil bl.a. berette om implementeringen af kommercielle brugere på SINE-nettet og de fordele og udfordringer der har været i den forbindelse.
Tetra Teknologien er i en lang række lande udbredt som et effektiviserings- og sikkerhedsfremmende kommunikationssystem i forskellige sektorer. Tetra baseret kommunikationsteknologi bliver bl.a. anvendt i beredskaber, bus-, metro- og jernbanedrift, vagt-, sikkerheds- og forsyningssektoren, forsvaret og lufthavne.

Se mere om messen her!

Skriv kommentar