daen
STP9000 serien omfatter tre varianter...

Sepura på banen med nye terminaler

Sepura har lanceret en ny serie terminaler. STP9000 serien omfatter tre varianter udviklet til brugere, der opererer i en række udfordrende og krævende miljøer. Serien har mange ligheder til STP8000 serien, men er udstyret med innovative funktioner, der er attraktive for en bred vifte af slutbrugere. De nye funktioner omfatter bl.a. IP67 rating, avanceret følsom GPS, udvidet og intuitiv brugergrænseflade og indbygget RFID-tag.

STP9000, STP9100 og STP9200
STP9000 fås med stor farveskærm og fuldt tastatur, STP9100 er udviklet til brugere der ønsker fordelene ved STP9000, men typisk kun skal udføre en begrænset række opgaver ved hjælp af deres radio. STP9200 er rettet mod brugere der ønsker en basisklasse model.

STP8X
Udover STP9000 serien er Sepura på banen med STP8X, som er en såkaldt TETRA Intrinsically-Safe radio. Terminalen er robust og har en klar lyd. Den kan betjenes selv om brugeren er iført klodsede handsker og så er STP8X den første vandtætte IP67 TETRA Intrinsically-Safe radio.
Terminalen har arvet en række unikke funktioner, der normalt forbindes med Sepuras STP8000 sortiment. Disse omfatter bl.a. besked ved ubesvaret opkald, Micro-SD billedvisningsprogram og et display der giver krystalklar visning under alle forhold, selv ved klar sollys.

STP8X kan allerede nu købes igennem DBK, mens STP9000 serien ventes i handlen senere på året.

Skriv kommentar