daen
Udviklet til at virke optimalt i selv de mest krævende miljøer...

Tre nye TETRA terminaler fra Motorola Solutions

MTP3000 er navnet på en ny serie TETRA terminaler fra Motorola Solutions Inc. Serien består af tre nye modeller der hver især er udviklet til at virke optimalt i selv de mest krævende miljøer.

Sikker kommunikation
Sikkerhed er altafgørende når beredskaberne er på missionskritiske opgaver. Derfor er de nye TETRA terminaler optimeret med audio, der sikrer klar tale selv i meget støjfulde omgivelser. Terminalerne er udstyret med en forbedret modtager følsomhed og DMO repeater funktionalitet, der giver forbedret dækning i bygninger. Derudover er de robuste, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor ydre belastninger.

MTP3100, MTP3200 og MTP3250
MTP3100 er den mest simple af terminalerne i den nye serie. Denne terminaltype henvender sig til brugere, der vil benytte sig af fordelene ved TETRA, men ikke stiller de store krav til en avanceret teknologiløsning. MTP3200 er velegnet til beredskabskommunikation, hvor brugerne har behov for at kunne dele oplysninger med hinanden via termialen. MTP3200 giver mulighed for bluetooth forbindelse, som giver trådløs adgang til scannere, printere og mobilt tilbehør. Derudover har den indbygget GPS, så brugeren kan spores selv i særligt vanskelige eller farlige omgivelser.
MTP3250 kan alt det MTP3100 og MTP3200 kan og lidt til. Denne terminal er nemlig udstyret med et tastatur til mere avanceret kommunikation mellem beredskabsfolk på opgave og deres kollegaer på stationen.

Terminalerne kan allerede nu bestilles igennem DBK.

Skriv kommentar