daen
Vi sætter en ære i at drive SINE, men vi kan meget mere end det...

DBK Services

Dansk Beredskabskommunikation består af specialiserede ingeniører, teknikere og netværksfolk, som samarbejder om at nå målet om at levere tilfredsstillende produkter og services til det danske beredskab og private kunder, der udfører offentlige beredskabsopgaver.

DBK sætter en ære i at drive det landsdækkende netværk SINE, men vi kan dog meget mere end det. Derfor har vi samlet nogle af vores kompetanceområder i et nyt servicekatalog, der beskriver hvad vi kan tilbyde vores kunder.

Af services kan bla. nævnes dækningsprøver, der er en separat måling af SINE-dækningen i et specifikt område med henblik på detailviden. Vi tilbyder også brug af vores testsystem med det formål at opnå SINE certificering af 3. parts terminaler og applikationer.
I forbindelse med integration af nye applikationer, som assistence i fejlsøgning eller evaluering af øvelser og større indsatser, tilbyder vi desuden udarbejdelse af specialrapporter af f.eks trafikken på nettet.

Hvis du er interesseret i at få tilsendt et af vores servicekataloger, kan du kontakte Tanya Hjorth Hansen på tlf. 30840089 eller e-mail tanya@motorolasolutions.com.

Skriv kommentar