daen
Motorola Solutions og Dansk Beredskabskommunikation bliver ikke påvirket af Googles massive fyringsrunde...

Googles fyringer påvirker ikke Motorola Solutions og DBK

Ved årsskiftet 2010/2011 blev Motorola Inc. opdelt i to selvstændige selskaber. Motorola Solutions Inc., som Dansk Beredskabskommunikation hører ind under, og Motorola Mobility Inc., som blandt andet er kendt for udvikling og salg af mobiltelefoner. Sidstnævnte blev i august 2011 opkøbt af Google.

I sidste måned meldte Google ud, at de vil opsige omkring 4000 Motorola Mobility medarbejdere på verdensplan. Det betyder, at hver femte medarbejder mister deres arbejde og en tredjedel af de 94 afdelinger rundt om i verden, drejer nøglen om. Årsagen er eftersigende at Google vil satse alt på én produkttype. Fremover vil virksomheden kun udvikle et lille antal smartphones om året. Til gengæld skal disse være mere innovative, tage billeder i højere opløsning, genkende brugeren på stemmen og holde længere mellem opladningerne.

For en god ordens skyld vil vi påpege at de pågældende fyringer ikke påvirker hverken Motorola i Danmark eller Dansk Beredskabskommunikation.

Skriv kommentar