daen
I 2012 kom der også SINE dækning i "særlige" områder...

Året der gik

Som leverandør til den danske stat af det danske beredskabs nye, fælles, digitale radiokommunikationssystem SINE, har også 2012 været et utrolig spændende år for Dansk Beredskabskommunikation.

Rigtig mange brugere har SINE nettet som et af deres allervigtigste kommunikationsværktøjer, og i dag har vi mere end 21.000 radioer i drift på SINE-nettet dagligt. SINE nettet har for alvor erstattet mange af de gamle radiokommunikationssystemer. Muligheden for tværorganisatorisk kommunikation til koordinering af indsatser, samt høj kvalitet og stor kapacitet i nettet, er ekstremt vigtigt. TETRA radiokommunikationssystemet er “state of the art” og derfor er det også vigtigt, at beredskabsaktørerne kan bruge det overalt i landet. Det var derfor en stor glæde da vi i årets løb også kunne “tænde for” SINE nettet på kritiske steder som Storebælt og “Lufthavnsstrækningen” (Kastrup/Tårnby/Sydhavn tunnellerne).

Vi glæder os til at fortsætte den kontinuerlige forbedring af SINE nettet i 2013 og ser det som vores fornemste opgave, at sikre beredskabets fulde tilfredshed i brugen af SINE’s kommunikationsmuligheder. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for et godt 2012 til alle vores kunder og samarbejdspartnere, og ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Bo Wassberg
Adm. direktør
Dansk Beredskabskommunikation

Skriv kommentar