daen
Kom forbi til en spændende snak om SINE eller book et møde hos os på forhånd, hvis du har en specifikt problemstilling fra hverdagen, som du gerne vil i dybden med...

Mød os på Brandpunkt 120

Igen i år lægger Dansk Beredskabskommunikation vejen forbi FKB messen, også kaldet Foreningen af Kommunale Beredskabschefers årsmøde, der denne gang finder sted i Ålborg Kongres og Kultur Center i dagene 21.-23. august 2013.

Programmet ved dette års messe byder bl.a. på foredrag fra forsvarsminister Nick Hækkerup, der vil give sit syn på aktuelle emner, såsom de udfordringer beredskabet står overfor i en tid, hvor udvalgsarbejdet om den fremtidige strukturering af redningsberedskabet er i fuld gang. Beredskabsstyrelsen vil også få taletid, og det er forventet, at Direktør Henning Thisen, vil komme med en status over implementeringen af det indeværende beredskabsforlig.
Ind imellem de forskellige foredrag har deltagerne mulighed for at besøge de mange brandpunkter, der byder på alt fra fremvisning af nye terminaltyper og kontrolrumsløsninger til udstyr for brandslukning og mange andre interessante emner.

DBKs stand ved Brandpunkt 120
De sidste par år har vi, ved vores brandpunkt, illustreret hvordan vores Helpdesk overvåger SINE 24 timer i døgnet, 365 dage om året. I år skifter vi retning og fokuserer i stedet på mulighederne for forbedret indendørsdækning. Derudover vil vi præsentere vores nye fleetmapdatabase, der gør processen omkring opdatering og versionsstyring af fleetmaps meget mere brugervenlig.

I finder os på brandpunkt 120, så kom forbi til en spændende snak om SINE eller book et møde hos os på forhånd, hvis I har et specifikt emne eller en problemstilling fra jeres hverdag, som I gerne vil i dybden med, så sætter vi tid af til det. Ring til Gitte Coucke på tlf. 20810687 for at booke et møde.

Vi ses i Ålborg!

Pssst… Du kan også deltage i vores konkurrence, hvor vi hver dag udlodder attraktive præmier til de heldige vindere

Skriv kommentar