daen
En beretning om året der gik hos DBK...

2013 var endnu et godt år for SINE

Som leverandør til den danske stat af det danske beredskabs fælles digitale radiokommunikationssystem SINE, har også 2013 været et utrolig spændende år for Dansk Beredskabskommunikation.
Det var også et godt år for selve SINE-nettet og alle dets brugere. Vi har fortsat udbygningen, optimeringen og alle de løbende forbedringer. Rigtig mange brugere har SINE nettet som et af deres allervigtigste kommunikationsværktøjer, og i dag har vi mere end 22.000 radioer i drift på SINE-nettet dagligt. Det er derfor ekstremt vigtigt, at TETRA radiokommunikationssystemet altid er “state of the art” og derfor er det også vigtigt, at alle forbedringer er til gavn for alle beredskabsaktørerne, hvor end de måtte være i landet. Det var derfor en stor glæde, da vi i årets løb også kunne “tænde for” AGA (“Air-Ground-Air”) nettet, således at brugerne nu også kan bruge SINE i luften.

Vi glæder os til at fortsætte den kontinuerlige forbedring af SINE nettet i 2014 og ser det også som vores fornemste opgave, at sikre beredskabets fulde tilfredshed i brugen af SINE’s kommunikationsmuligheder. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for et godt 2013 til alle vores kunder og samarbejdspartnere, og ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Bo Wassberg
Adm. direktør
Dansk Beredskabskommunikation