daen
Vinderen af DBKs konkurrence på FKB er...

FKB 2014 Herning

Vinderen3Som allerede annonceret i sidste nyhedsbrev, så var DBK repræsenteret på FKB i Herning i år. DBK havde taget system ingeniørerne Zuzana Knudsen og Martin Falkenberg med, som fortalte og fremviste den nye Fleetmap database FleeDa. Derudover var salgschef Jan Skjold også tilstede.

FleeDa viste sig at være et tilløbsstykke, og der var rigtig mange besøgende som fik gennemgået det nye værktøj til fleetmap administration. De fleste var begejstrede for værktøjet, og ser frem til at det bliver frigivet til brug. FleeDa er for øjeblikket under afprøvning hos et udvalg af beredskaber. Pilotdriften forventes afsluttet i løbet af efteråret, og vi forventer, at kunne sætte FleeDa i drift hos alle beredskaber efter nytår.

For at få lokket folk til DBK’s stand blev de besøgende inviteret til at deltage i en lille, men meget svær konkurrence der bestod i, at de skulle besvare 3 vanskelige spørgsmål. Præmien var et hotelophold i en “storby” i Danmark. Vinderen blev udtrukket af lykkens guide Zuzana i overværelse af hele DBK, og præmien leveret til Jan Holm-Rasmussen (billedet til venstre) fra Falck i Ballerup, som var en glad vinder.