daen

FleeDa udrullet

Som vi tidligere har nævnt, har vi hos DBK arbejdet på højtryk for at justere de sidste detaljer ifm. FleeDa, vores nye database til håndtering af fleetmaps. Vi er nu i gang med udrulningen, som foregår etapevis med få beredskaber ad gangen, da fleetmap import og FleeDa træning afvikles samtidigt.

Implementeringen sker ved at de nuværende Excel fleetmaps importeres til en central fleetmapdatabase, som administreres af DBK. Brugerne får adgang til deres fleetmaps online via VPN og et FleeDa klientprogram, der installeres på deres PC.

I løbet af udrulningen vil alle fleetmap administratorer blive kontaktet individuelt med henblik på udarbejdelse af en tidsplan for overgangen til FleeDa. I 2016 vil vi desuden afholde en workshop om FleeDa, hvor vi går i detaljer omkring funktionalitet og installation.

Vi anbefaler at fleetmap administratorerne gennemgår beredskabets fleetmap og rydder op i eventuelle ubrugte radioer, talegrupper og opsætninger inden implementeringen.

Ved spørgsmål er I velkomne til at kontakte Zuzana Knudsen på mail Z.Knudsen@motorolasolutions.com eller mobil 30 84 01 00.