daen

SINE Radioer

Dansk Beredskabskommunikation A/S leverer SINE radioer til alle brugere fra producenterne Motorola, Airbus og Sepura gennem danske underleverandører.

Motorolas mobilradioer er afprøvet i brug i reelle nødsituationer for at sikre, at de kan modstå påvirkningerrne fra varme, vand, slag, fugt og andre hårde vilkår fra arbejdsmiljøet, som de udsættes for ved beredskabsarbejdet. Desuden er Motorolas terminaler sikret mod aflytning ved kryptering af talen – hvilket er en klar fordel i forbindelse med bekæmpelse af terror. Radioterminalerne fra Motorola er under løbende udvikling og afprøvning for at forbedre og tilpasse dem til nye typer beredskabsopgaver samt til brugernes feedback fra arbejdet i felten.

For, i designet af terminalerne, at medtænke brugernes adfærd under nødsituationer, udfører Motorola også antropologiske og psykologiske undersøgelser på forskningsplan, ligesom Motorola har stor erfaring med, via sit internationale arbejde at medtænke brugernes kulturelle baggrund i deres design af mobilradioerne.

Motorola
Grundlaget for Motorolas sucess er løsninger til politi og beredskaber. Motorolas succes startede i USA omkring 1928, men er siden gentaget over hele verden. I dag er Motorola en central aktør indenfor professionel radiokommunikation globalt set og således også i Danmark. Motorolas hovedsæde for udvikling af TETRA til resten af verden foregår fra Danmark, hvor Motorolas specialister arbejder med løbende at udvikle teknologien. Det medfører blandt andet, at de produkter Motorola tilbyder, også er skræddersyet til de behov SINE brugerne har i Danmark.

Radiocom (Sepura)
Radiocom Danmark A/S beskæftiger sig udelukkende med professionel kommunikation og løsninger til virksomheder og offentlige organisationer, med behov for fleksible kommunikationssystemer i det daglige arbejde. Radiocoms mål og vision er at være en ledende virksomhed inden for trådløs kommunikation, mobildatakommunikation og -applikationer samt service og installation.

IHM (Airbus)
Siden 1982 har IHM’s hovedaktiviteter været produktion og handel med løsninger og udstyr indenfor telekommunikation. IHM udvikler, sælger og servicerer kundetilpassede løsninger 24/7/365. Blandt deres mange tilfredse kunder er Beredskaber – og sikkerhedstjenester, herunder kystradio, kystvagt og havnetjenester, samt Offshore, industrien, transport, lufthavne etc. IHM afsætter løsningerne både i Danmark, til det krævende Nordiske marked, men har også opbygget en solid erfaring og ekspertise internationalt.